Persondatapolitik og Cookieinformation

Udgivet: 28/02/2024 Sidst opdateret: 29/02/2024 6 læsetid

Velkommen til Casino Holdet

Velkommen til vores hjemmeside. Vi er forpligtede til at beskytte dit privatliv og sikre, at dine personlige oplysninger forbliver sikre. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, og beskytter dine oplysninger, samt detaljer om vores brug af cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

På denne side

Persondatapolitik og Brug af Cookies

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din enhed, når du besøger hjemmesider. De bruges til at huske dine præferencer, hjælpe dig med at navigere effektivt, udføre visse funktioner og indsamle statistik over brug. Vores brug af cookies har til formål at gøre din oplevelse på Casino Holdet så behagelig som muligt.

Hvordan og hvorfor bruger vi cookies?

Nedenstående tabel giver en overskuelig og informativ klassificering af cookies

KlassificeringBeskrivelse
Helt nødvendige cookiesDisse cookies er essentielle for, at du kan navigere på siden og bruge dens funktioner, såsom at få adgang til sikre områder på hjemmesiden. Bemærk: Blokering af disse cookies kan forhindre registrering/autentificering til siden og kan gøre noget indhold og funktioner utilgængelige.
Ydelses cookiesDisse cookies indsamler information om, hvordan besøgende bruger en hjemmeside, for eksempel hvilke sider besøgende oftest besøger, og om de får fejlmeldinger fra websider. Disse cookies indsamler ikke information, der identificerer en besøgende. Al information, som disse cookies indsamler, er akkumuleret og derfor anonym.
Funktionalitets cookiesDisse cookies gør det muligt for hjemmesiden at huske de valg, du træffer (såsom dit brugernavn, sprog eller den region, du er i) og tilbyder forbedrede, mere personlige funktioner. De kan også bruges til at huske ændringer, du har foretaget med tekststørrelse, skrifttype og andre dele af hjemmesiden, som du kan tilpasse. Informasjonen disse cookies indsamler, kan være anonym.
Målretning/markedsførings cookiesDisse cookies registrerer dine besøg på hjemmesiden, de sider du har besøgt og de links du har fulgt. Vi vil bruge denne information til at gøre hjemmesiden og de annoncer, der vises på den, mere relevante for dine interesser. Vi kan også dele denne information med tredjeparter til dette formål, som hjælper os med analyser.

Sådan kontrolleres cookies

Du kan kontrollere brugen af cookies i dine browserindstillinger. Hjælpefunktionen i din foretrukne browser bør give dig de nødvendige oplysninger.

  • Nødvendige cookies: Disse er afgørende for at du kan navigere på hjemmesiden og bruge dens funktioner.
  • Præstationscookies: Disse indsamler information om, hvordan besøgende bruger hjemmesiden, hvilke sider de besøger mest, og om de får fejlmeddelelser. Disse cookies indsamler ikke information, der identificerer en besøgende.
  • Funktionalitetscookies: Disse cookies tillader hjemmesiden at huske valg, du har foretaget (såsom dit brugernavn, sprog eller regionen, du er i) og tilbyder forbedrede, mere personlige funktioner.
  • Målretning eller reklamecookies: Disse cookies bruges til at levere annoncer, der er mere relevante for dig og dine interesser.

Sådan håndterer vi cookies

Du har fuld kontrol over brugen af cookies på din enhed. De fleste browsere tillader dig at blokere og slette cookies. Men at gøre dette kan påvirke din oplevelse af vores hjemmeside. For detaljerede instruktioner om håndtering af cookies, besøg venligst din browsers hjælpeside eller allaboutcookies.org.

Personoplysninger vi indsamler

Når du besøger Casino Holdet, indsamler vi information for at forbedre din brugeroplevelse. Dette inkluderer:

  • Teknisk information som IP-adresse, browsertype, og besøgsdata
  • Information om dine præferencer og interaktioner på vores hjemmeside
  • Oplysninger du frivilligt afgiver ved registrering eller deltagelse i konkurrencer og kampagner

Hvordan vi bruger dine oplysninger

Dine data hjælper os med at:

  • Forstå hvordan vores hjemmeside bruges, så vi kan gøre forbedringer
  • Tilbyde personaliseret indhold og reklamer, der matcher dine interesser
  • Administrere din konto og kommunikere vigtige opdateringer
  • Overholde lovkrav og regulativer

Denne tabel er designet til at give en klar og overskuelig oversigt over, hvordan personlige oplysninger bruges, og på hvilket juridisk grundlag behandlingen er baseret, samt formålet med behandlingen.

Tabel

Formål/AktivitetInformationskategoriJuridisk grundlag for behandling samt grundlag for legitimt formål
For at registrere dig som ny bruger(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profilinformation
Nødvendig for vores legitime interesser (for at holde vores register opdateret)
For at administrere vores forhold til dig, som inkluderer:
– Informere dig om ændringer i vores Brugerbetingelser eller Privatlivspolitik
– Vedligeholde en brugerkonto
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Markedsføring og kommunikation
(a) Udførelse af en kontrakt med dig
(c) Nødvendig for vores legitime interesser (for at holde vores register opdateret)
For at sende dig markedsføringsinformation og nyhedsbreve(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Brug
(e) Markedsføring og kommunikation
Samtykke (hvis vi kontakter dig med direkte markedsføring)
For at administrere og beskytte vores virksomhed og hjemmeside
(inkluderet fejlsøgning, dataanalyse, testning, systemvedligeholdelse, support, rapportering og datalagring)
TekniskNødvendig for vores legitime interesser (for at drive vores virksomhed, tilvejebringelse af administration og IT-tjenester, netværkssikkerhed, og i forbindelse med virksomheds omstrukturering eller øvelse af gruppe)
For at levere relevant indhold og annoncer til dig, og måle og forstå effektiviteten af annoncerne(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Brug
(e) Markedsføring og kommunikation
(f) Teknisk
Nødvendig for vores legitime interesser (for at definere typer af brugere for vores hjemmeside, for at holde hjemmesiden opdateret og relevant, og for at udvikle vores virksomhed)
For at bruge dataanalyser til at forbedre vores hjemmeside, produkter, markedsføring, kundeforhold og oplevelser(a) Teknisk
(b) Brug
Nødvendig for vores legitime interesser (for at definere typer af brugere for vores hjemmeside, for at holde hjemmesiden opdateret og relevant, og for at udvikle vores virksomhed)
For at give dig forslag og anbefalinger om produkter, der kan være af interesse for dig(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(d) Brug
(e) Profil
(f) Markedsføring og kommunikation
Nødvendig for vores legitime interesser (for at udvikle vores produkter/tjenester og vokse vores virksomhed) hvis forslaget gives gennem hjemmesiden.
Samtykke (hvis vi kontakter dig med direkte markedsføring)

Dine rettigheder

Som bruger har du ret til at:

  • Anmode om adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig
  • Bede om rettelse af forkerte eller ufuldstændige data
  • Anmode om sletning af dine personlige oplysninger
  • Modtage eller overføre dine data i et brugbart format
  • Modsigelse af behandling af dine data til specifikke formål

Deling af oplysninger

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at levere vores tjenester, eller vi er forpligtet ved lov. Dine data forbliver fortrolige og sikre.

Tværgående Grænsebeskyttelse og Sikker Datalagring

Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvor de behandles eller opbevares. Selvom nogle af vores servere kan være placeret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), træffer vi strenge forholdsregler for at sikre, at dine oplysninger forbliver beskyttede i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og gældende databeskyttelseslove. Dette inkluderer anvendelse af standardiserede databeskyttelsesklausuler godkendt af EU-kommissionen eller andre passende sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer, at dataoverførsler overholder EU’s høje beskyttelsesniveau.

Begrænsning af Dataanvendelse

De personoplysninger, vi indsamler, bruges udelukkende til at indsamle demografiske oplysninger og indsigt i brugerinteraktion. Disse oplysninger anvendes med det formål løbende at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Det er vigtigt at understrege, at dataene ikke anvendes til at identificere enkeltpersoner, entiteter eller til at skabe personprofiler. Vores mål er at forstå brugeradfærd som en helhed for bedre at kunne tilpasse og forbedre de tjenester, vi tilbyder.

Ingen Deling af Data

Vi værner om dit privatliv og deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er strengt nødvendigt for at levere de tjenester, du har anmodet om, eller vi er forpligtet til det ved lov. Selv i disse tilfælde sikrer vi, at alle tredjeparter overholder vores strenge krav til databeskyttelse og -sikkerhed.

Ændringer til vores politikker

Vi kan opdatere denne politik for at afspejle ændringer i vores praksis eller lovgivningsmæssige krav. Vi anbefaler, at du regelmæssigt besøger denne side for at holde dig informeret om eventuelle ændringer.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies eller håndtering af dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@casinoholdet.com

Ved at bruge Casino Holdet accepterer du vores brug af cookies og behandling af personlige oplysninger som beskrevet ovenfor.